MALAYSIA  
 
Enter your keywords:
State Sabah

Latest News for State Sabah in "Sports"

Seri sudah memadai: Sabahawks

SABAH menyasarkan untuk mengutip sekurang-kurangnya satu mata apabila bertemu T-Team di Stadium Sultan Ismail Nasiruddin Shah, Kuala Terengganu, malam ini.
 

Aksi panas di Likas

DUA kad merah dilayangkan serentak! Itu gambaran pertembungan Sabah menentang Lions XII di Kota Kinabalu, kelmarin. Aksi panas kedua-dua pasukan bermula apabila permainan memasuki minit ke-10.

 

Cabaran untuk diri sendiri: Justin

TIDAK gentar untuk melayan kunjungan pasukan The Red Warriors ke Stadium Likas Kota Kinabalu, pengendali Sabah, Justin Ganai sebaliknya menganggap perlawanan malam nanti sebagai cabaran buat dirinya.

 

Justin gembira pemain beri tentangan sengit

MENYERU anak buahnya meletakkan kepercayaan dengan kebolehan sendiri, pengendali Sabah, Justin Ganai yakin mereka mampu memberikan tentangan sengit dalam saingan liga yang akan bermula semula Mac ini.

 

Bergerak satu pasukan hadapi PRU, kata Musa

KOTA KINABALU - Ketua Menteri Sabah Datuk Seri Musa Aman berkata Barisan Nasional negeri ini hendaklah bersatu bergerak satu pasukan menghadapi cabaran pilihan raya umum yang dijangka diadakan tidak lama lagi.

 

Justin Ganai kecewa

TIADA lagi wakil Borneo yang mara ke pusingan kedua Piala FA musim ini, selepas Sabah tumbang 0-2 kepada pasukan Liga Perdana, Sime Darby, kelmarin.

 

BAM batal latihan skuad Piala Thomas, Uber di Sabah

KUALA LUMPUR - Persatuan Badminton Malaysia (BAM) hari ini membatalkan perancangan untuk mengadakan kem latihan pusat Piala Thomas dan Uber di Kota Kinabalu, Sabah berikutan masalah logistik.

 

Harimau Malaya hanya sumbat satu gol lawan Sabah

SKUAD kebangsaan iaitu Harimau Malaya mengatasi pasukan Liga Super, Sabah 1-0 pada perlawanan persahabatan di Stadium Likas di sini, malam ini.

 

Sabah turunkan kesebelasan utama terbaik

BERKONGSI mata dengan Johor FC dalam Liga Super, Sabah perlu berusaha keras mendaki carta liga membuktikan kehebatan, terutama selepas berjaya menenggelamkan aksi pasukan kebangsaan dalam perlawanan persahabatan, Jumaat lalu.